Προφίλ

Προφίλ

Καλωσορίσατε στην IP Partners!

Όραμά μας, η ανάπτυξη μιας ευρείας εγκατεστημένης βάσης απόλυτα ευχαριστημένων πελατών.

Αποστολή μας, να σχεδιάζουμε τεχνολογικές λύσεις για να εργάζεστε και να επικοινωνείτε καλύτερα, να τις υλοποιούμε πάνω στις πιο σταθερές βάσεις υποδομής και ασφάλειας, και να είμαστε δίπλα σας προσφέροντας υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και διαχείρισης.

Με έδρα την Θεσσαλονίκη, εξυπηρετούμε εταιρίες και επαγγελματίες σε όλες τις περιφέρειες της Μακεδονίας και της Θράκης, ενώ έργα μας έχουν υλοποιηθεί στην Θεσσαλία, στην Ήπειρο και σε γειτονικές μας χώρες.

Συνεχώς ερευνούμε για νέες ιδέες και συνεργασίες και επεκτείνουμε το portfolio των λύσεών μας σε κάθετες αγορές όπως στους κλάδους της βιομηχανίας, της εκπαίδευσης, της υγείας και της διαχείρισης αποθήκης.

Επενδύουμε τόσο στην εκπαίδευση του προσωπικού μας όσο και σε υλικό για να μπορούμε πρώτοι να δοκιμάζουμε, να αξιολογούμε και να εκμεταλλευόμαστε στο 100% τις δυνατότητες κάθε τεχνολογίας. Στην συνέχεια, επιλέγουμε τις καλύτερες τεχνολογίες και συνθέτουμε για εσάς λύσεις που ταιριάζουν στο ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Έχουμε πλήρη επίγνωση ότι η πορεία της εταιρίας μας είναι δεμένη με την πορεία των πελατών και του περιβάλλοντός μας, και συνεχώς προσπαθούμε για την βελτίωση και των δύο. Η φιλοσοφία του Lean Thinking μας ταιριάζει απόλυτα: δεν προτείνουμε καμία επένδυση αν δεν κρίνουμε ότι προσθέτει πολλαπλάσια αξία ακριβώς στον χρόνο που χρειάζεται.

Δέκα χρόνια μετά, συνεχίζουμε να είμαστε μια εταιρία σχεδιαστών μηχανικών με νοοτροπία και ενθουσιασμό νέου επιχειρηματία!

Microsoft Silver Partner
Lexmark Partner
HPE Partner
Huawei Partner
Aruba Partner
Cisco Partner
Sophos Partner